Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Hammaslääkäri Tiina Ranne, von Dents

Tiina Ranne

Hammaslääkäri

Tiina Ranne

Valmistuin hammaslääkäriksi Turun yliopistosta vuonna 1997. Kliinisen työn ohella olen tehnyt biomateriaalitutkimusta ja väitellyt hammaslääketieteen tohtoriksi luukorvikemateriaaleista vuonna 2008.

Olen monipuolisen perushammashoidon taitaja. Vastaanotollani kohtaan potilaat lempeästi ja ymmärtäväisesti kunkin yksilölliset tarpeet huomioiden. Tavoitteena on aina terve suu, toimiva kokonaisuus ja hyvinvoiva potilas. Kokemusta minulle on vuosien mittaan kertynyt eri-ikäisten potilaiden kohtaamisesta: hoidan pääasiallisesti aikuispotilaita, mutta toki myös lapsia ja nuoria. Päivystyshammashoitoa olen tehnyt koko urani ajan ja usein juuri hammastapaturmat tuovat lapsia vastaanotolleni.

Lisäkoulutusta olen hankkinut itselleni käymällä säännöllisesti kursseilla valmistumiseni jälkeen. Perushammashoidon lisäksi teen paljon hampaiden proteettista hoitoa.

Perushoitoon kuuluvat hampaiden paikkaus, hammaskiven poisto, juurihoito, keraamiset paikat ja kruunut sekä purentakiskot. Puuttuvien hampaiden korvaamiseksi teen hammasproteeseja ja -siltoja sekä implanttihoitoja yhteistyössä kirurgin kanssa. Teen kalvo-oikomista vastaanotollani. Ohjaan potilaan tarvittaessa eteenpäin asiantuntijalle.

Erityisen mielenkiinnon kohteinani ovat eri paikkausmateriaalit, esteettinen hammashoito sekä muovilla että keraamisin paikoin. Potilailtani olen saanut kiitosta lempeäkätisyydestä, selkokielisestä hammashoidosta ja kuulluksi tulemisesta. Saan myös pelkopotilaat viihtymään vastaanotollani.

Vapaa-ajalla puuhastellessa kuuntelen paljon äänikirjoja. (Vastaanotolta siis myös parhaat äänikirja suositukset!) Perheen kanssa matkustelemme, veneilemme ja mökkeilemme. Luonto ja saaristo ovat lähellä sydäntäni. Olen myös musikaalinen. Nuorempana tuli soiteltua useampaakin eri soitinta, mm. pianoa ja huilua. Sorminäppäryys lie tullut sieltä. Piirtäminen ja käsityöt jää nykyään vähemmälle, mutta musiikkia ilman ei pora vastaanotolla juuri pyöri. Olen eläinrakas humoristi ja ikuinen optimisti.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Tiinan kirjoittamia artikkeleita

Hammaslääkäri Tiina Ranne, von Dents

Omahoito on tehokas hammasvaivojen ennaltaehkäisijä

Oikeaoppinen omahoito on erittäin tärkeä osa ennaltaehkäisevää hoitoa. Ennaltaehkäisy säästää sekä kukkaroa että potilasta.

Henkilö­kuntamme

Maija Arjasmaa

Erikoishammaslääkäri, EHL 

Milla Huuhka erikoistuva hammaslääkäri

Milla Huuhka

Hammaslääkäri, HLL
Erikoistuva suu- ja leukakirurgi

Leena Järvi

Hammaslääkäri, HLL 

Minna Kirstilä

Hammaslääkäri, HLL 

Katriina Lähdetie

Erikoishammaslääkäri, EHL

Kristiina Mäkinen

Hammaslääkäri, HLL, HT

Tiina Ranne

Hammaslääkäri, HLT

Harri Vaalas suu- ja leukakirurgi

Harri Vaalas

Suu- ja leukakirurgi

Mirkka Keloniemi suuhygienisti von Dents

Mirkka Keloniemi

Suuhygienisti

Anne Mahnala suuhygienisti von Dents

Anne Mahnala

Suuhygienisti

Johanna Tulkki

Suuhygienisti

Maria Ekblad

Hammashoitaja

Lauri Grönroos

Asiakaspalvelija

Sanna-Kaisa Kolehmainen

Hammashoitaja

Suvi Lehto

Hammashoitaja

Tiina Lehtovirta

Hammashoitaja

Sari
Vainio-Huuska

Hammashoitaja

Kaisa Vesala

Hammashoitaja

Matti Markkula von Dents

Matti Markkula

Toimitusjohtaja

von Dents logo