Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Parasta hoitoa aina asiakkaan tarpeen mukaan

Suuhygienisti Turku

Suuhygienistipalvelut

Suuhygienisti on suunhoidon ammattilainen. Hoidamme monipuolisesti suun terveyttä ja teemme ylläpitävää, suusairauksia ennaltaehkäisevää, hoitavaa tai kuntouttavaa työtä. Työmme on vaativaa ja haasteellista ja edellyttää hammaslääketieteen ja hoitotyön laaja-alaista osaamista. Työskentelemme itsenäisesti mukana moniammatillisessa työryhmässä.

Hammaskiven poisto

Hampaiden pinnoille kertyvä hammaskivi muodostuu syljen mineraaleista sekä suun bakteereista. Suun terveyden kannalta on tärkeää poistaa hammaskivi säännöllisesti. Suuhygienistimme poistavat hammaskiven käsi-instrumenteilla ja ultraäänilaitteella potilaan toiveet huomioiden.

Hampaiden jauhepuhdistus

Hampaiden pinnoille muodostuu värjäytymää esimerkiksi erilaisista värjäävistä ruoka-aineista ja juomista, tupakoinnista tai antibakteerisista suuvesistä. Värjäytymät lähtevät helposti jauhepuhdistuksella. Toimenpide ei vaalenna kiilteen sävyä, vaan tuo esille hampaan oman sävyn. Jauhepuhdistuksen voi tehdä tarvittaessa pari kertaa vuodessa.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on helppo ja turvallinen tapa saada vaaleampi hymy. Kiilteen omaa sävyä vaalennetaan kemiallisten aineiden kuten vetyperoksidin tai karbamidiperoksidin avulla. Voit kysyä sinulle sopivaa valkaisuvaihtoehtoa suuhygienisteiltämme.

Lue lisää hampaiden valkaisusta >

Palvelumme

von Dents logo