Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

hammaslääkäriasema von Dents Turku
Von Dentsin ammattitaitoinen henkilökunta osaa helpottaa pelkopotilaan oloa. Katso videomme aiheesta!

Miten kohdataan pelkopotilaat?

Hammaslääkärimme Leena Järvi kertoo videolla, kuinka von Dentsin ammattitaitoinen ja osaava hammashoidon henkilökunta kohtaa pelkopotilaan.

Mistä hammaslääkäripelko voi johtua ja miten ammattitaitoinen hoitohenkilökunta voi helpottaa pelkopotilaan oloa? Hammaslääkärimme Leena Järvi kertoo, kuinka von Dentsissä kohdataan pelkopotilas ja kuinka pelkopotilaan hoitoprosessi etenee ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Leena korostaa sitä, miten suuri merkitys on potilaan oikeanlaisella kohtaamisella, osaavalla hoitohenkilökunnalla ja miellyttävällä, rauhoittavalla ympäristöllä.

Kaikkein vaikein vaihe pelkopotilaalle on usein se ensimmäinen yhteydenotto vastaanottoajan varaamiseksi. Se askel kannattaa kuitenkin ottaa, sillä tärkeintä on tulla vastaanotolle. Hoitohenkilökunnan kanssa voi rauhassa puhua peloistaan ja sopia itselle parhaiten sopivasta hoitopolusta ja -rytmistä. Pelkoaan on turha hävetä, sillä se on yleistä ja luonnollista.

Jos haluat tietää lisää hammaslääkäripelosta, lue myös hammaslääkärimme Minna Kirstilän kirjoittama artikkeli aiheesta ”Hammaslääkäripelosta voi päästä eroon”.

Varaa aikasi hammastarkastukseen jo tänään!

Katso muitakin videoitamme, joita olemme julkaisseet mielenkiintoisista aiheista!

Uusimmat uutiset

Kalvo-oikominen

Oikomishoito kalvoilla tarkoittaa hoitomuotoa, jossa hampaiden asentoa ja purentavirhettä korjataan läpinäkyvillä muovisilla kalvoilla.

Lue lisää