Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

von Dents Suu- ja leukakirurgia

Lasten hammashoito Turku – Von Dents, hymysi parhaaksi!

Lapsen hymy on korvaamaton aarre, ja sen säilyttäminen terveenä ja kauniina on meille von Dentsillä ensiarvoisen tärkeää. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukasta lasten hammashoitoa Turussa, ja tavoitteenamme on tehdä hammaslääkärikäynneistä positiivisia kokemuksia niin lapsille kuin heidän vanhemmilleenkin.

Lasten hammashoito Turussa – Miksi valita von Dents?

  • Kokenut ja ystävällinen henkilökunta: von Dentsin ammattitaitoinen henkilökunta on erityisen koulutettu hoitamaan lapsipotilaita. Ymmärrämme lasten hammaslääkäripelot ja pyrimme luomaan turvallisen ja ystävällisen ympäristön, jossa lapsesi tuntee olonsa mukavaksi.
  • Lapsiystävällinen ilmapiiri: Vastaanottomme on suunniteltu lapsiystävälliseksi, jotta pienet potilaamme voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Leikkisä ympäristö auttaa lieventämään jännitystä ja tekee hammaslääkärikäynneistä hauskoja seikkailuja.
  • Ennaltaehkäisy ja opetus: Lasten hammashoito ei rajoitu pelkästään hoitoon. Opastamme lapsia ja heidän vanhempiaan oikeisiin suunhoitorutiineihin ja ennaltaehkäisyyn. Tämä auttaa varmistamaan, että lapsen hymy säilyy terveenä pitkälle aikuisuuteen asti.
  • Kattava palveluvalikoima: von Dents tarjoaa laajan valikoiman lasten hammashoitoon liittyviä palveluita, mukaan lukien säännölliset tarkastukset, hampaiden puhdistukset, paikkaukset, oikomishoidon suunnittelun ja paljon muuta.

Varaa aika – Lasten hammashoito Turku

Verkkosivuilta »
Soittamalla 020 144 3800 (ma–to klo 8–20, pe klo 8–15) Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Voit myös aina ottaa yhteyttä https://vondents.fi/yhteystiedot/ ja kysyä lisää, avustamme sinua mielellämme!

“Ihana henkilökunta! En pelkää enää yhtään” Marianne

Ennaltaehkäisy on avain lasten suun terveyteen

Ymmärrämme, että lasten hammashoidon tärkein osa-alue on ennaltaehkäisy. Siksi keskitymme säännöllisiin tarkastuksiin ja suuhygieniaan. Suosittelemme, että tuotte lapsesi ensimmäiseen hammaslääkärikäyntiin jo varhain, jotta tottuminen hammaslääkärikäynteihin alkaa ajoissa.

Tarkastukset ja puhdistukset ovat erityisen tärkeitä, sillä ne auttavat ehkäisemään hammaskariesta ja muita suun ongelmia. Tarjoamme myös fluorihoitoja ja tiivisteitä, jotka vahvistavat lapsen hampaita ja suojaavat niitä reikiintymiseltä.

Lasten hampaiden oikominen

Jos lapsesi tarvitsee hampaiden oikomista, olemme täällä auttamassa. Tarjoamme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, joka kattaa oikomishoidon vaihtoehdot ja pituuden. Oikomishoito on tärkeää paitsi esteettisistä syistä myös terveydellisistä syistä, koska oikein suoritetulla hoidolla voidaan ennaltaehkäistä tulevia purentavaurioita ja muita ongelmia.

Lapsen ensimmäinen hammaslääkärikäynti

Lapsen ensimmäinen hammaslääkärikäynti on merkittävä tapahtuma. Se auttaa luomaan positiivisen suhteen suunhoitoon ja hammaslääkärikäynteihin jo varhaisessa vaiheessa. Me von Dentsillä teemme parhaamme varmistaaksemme, että tämä käynti on hauska ja miellyttävä kokemus lapsellesi.

Lasten hammashoito Turku – Tervetuloa von Dentsiin

Von Dents  lasten hammashoito Turku. Tavoitteenamme on tarjota lapsillesi paras mahdollinen hoito ja varmistaa, että heidän hymynsä säilyy terveenä ja kauniina.

Ota yhteyttä meihin tänään ja varaa aika lapsellesi!  varataksesi ajan lapsesi hammashoitoon. Lämpimästi tervetuloa von Dentsiin – hymysi kiittää!

Yhteystiedot

Von Dents palvelee Kupittaan Kurjenlinnassa. Viihtyisät ja kodikkaat tilat on remontoitu Kurjenlinnan neuvolan entisiin tiloihin vanhan kivitalon henkeä kunnioittaen ja modernin vastaanoton vaatimukset täyttäen. Tilat ovat yhdessä tasossa ja vastaanotolle on esteetön kulku.

Kupittaalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja pihalla pysäköintitilaa omilla autoilla kulkeville. Pihalla on myös invapaikka ja pyörätuoliluiska.

von Dents hammaslääkäriasema 
Kurjenmäenkatu 10 G 1–2, rak. 31
20700 Turku 

von dents hammaslääkäriasema sijainti

Yhteydenotot ja palautteet:

toimisto@vondents.fi

Palvelemme:
Ma–to klo 8–20, pe klo 8–15

Von Dentsissä tarvittaessa myös lauantaivastaanottoa. Katso tarkemmin päivät nettiajanvarauksestamme tai soita vastaanotolle.

Ajanvaraus puh. 020 144 3800 (ma–to klo 8–20, pe klo 8–15)
Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

von Dents logo