Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Purentalihasten hierominen voi tuoda helpostusta moniin vaivoihin. Katso videomme aiheesta!

Kireät ja kipeät purentalihakset?

Suuhygienistimme Mirkka Keloniemi kertoo videolla, kuinka kireiden ja kipeytyneiden purentalihasten hierominen voi tuoda helpotusta moniin vaivoihin.

Purentalihasten kireys ja kiputilat voivat vaikuttaa kokonaisvaltaisesti esimerkiksi yöuneen. Ne voivat aiheuttaa myös päänsärkyä ja muita vaivoja pään ja kasvojen alueella. Kireyden taustalla voi olla esimerkiksi stressi ja jännittäminen.

Von Dents tarjoaa purentalihasten kireyteen avuksi niiden hierontaa. Suuhygienistimme Mirkka Keloniemi kertoo videolla purentalihashieronnan hyödyistä ja näyttää, mitä hierontakäynnin aikana tapahtuu. Hoitotilanteesta tehdään aina mahdollisimman rauhallinen, jotta asiakas pystyy rentoutumaan sen aikana.

Lue täältä Mirkan blogikirjoitus, jossa hän kertoo lisää purentalihasten oireilun yleisimmistä syistä ja oireiden tunnistamisesta. Mirkka kirjoittaa tarkemmin myös hoitohetken etenemisestä ja muistuttaa, että hieronnan lisäksi joskus on tarvetta myös moniammatillisempaa hoitoon kuten hammaslääkärin tai fysioterapeutin apuun.

Varaa aikasi purentalihasten hierontaan jo tänään!

Katso täältä muitakin videoitamme, joita olemme julkaisseet mielenkiintoisista aiheista!

Uusimmat uutiset

Kalvo-oikominen

Oikomishoito kalvoilla tarkoittaa hoitomuotoa, jossa hampaiden asentoa ja purentavirhettä korjataan läpinäkyvillä muovisilla kalvoilla.

Lue lisää