Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Jauhepuhdistus on tehokas, turvallinen ja kivuton puhdistusmenetelmä, joka voidaan tehdä suuhygienistin vastaanotolla.

Jauhepuhdistuksella helposti värjäymät pois

Jauhepuhdistus on tehokas, turvallinen ja kivuton puhdistusmenetelmä, joka voidaan tehdä suuhygienistin vastaanotolla. Se tehdään joko hammaskivenpoiston yhteydessä tai erillisenä käyntinä.

Toimenpide on helppo ja näppärä tapa poistaa hampaiden pinnalta ja hammasväleistä esimerkiksi kahvin, teen, mustikan tai tupakan aiheuttamat värjäytymät. Toisille kertyy myös hampaiden pinnoille useimmiten ienreunoihin mustaa värjäytymää, mikä voi olla tietyn bakteerin aiheuttamaa. Jauhepuhdistus voi kirkastaa toisinaan myös värjääntyneitä muovipaikkoja.

Jauhepuhdistus toimenpiteenä on nopea ja hampaille hellävarainen

Hampaanpinnat suihkutetaan kauttaaltaan vesi-ilma-kalsiumkarbonaattijauhe- seoksella. Herkät hampaat voivat reagoida hieman vihlomalla, mutta se on ohimenevää. Jauhepuhdistuksen jälkeen on suositeltavaa välttää värjääviä ruokia ja juomia parin tunnin ajan. Toimenpide voidaan tehdä muutamia kertoja vuodessa tarpeen mukaan.

Sen voi tehdä lähes kaikille, mutta eräät sairaudet tai kovin tulehtuneet ikenet voivat olla este jauhepuhdistukselle. Lapsille sitä ei myöskään suositella. Oikomishoidon aikana jauhepuhdistuksella saa helposti puhdistettua hampaat.

Helppo ylläpitää valkaisulla aikaansaatua vaaleaa hymyä

Menetelmä ei vaalenna kiilteen sävyä kuten hampaiden valkaisu, mutta poistaa pintavärjäytymät. Sillä on myös helppo ylläpitää valkaisulla aikaansaatua vaaleaa hymyä.

Puhtaat hampaanpinnat jauhepuhdistuksen jälkeen voivat jopa yllättää vaaleudellaan!

Johanna Tulkki hammaslääkäri von Dents

Suuhygienisti Johanna Tulkki

Uusimmat uutiset

Kalvo-oikominen

Oikomishoito kalvoilla tarkoittaa hoitomuotoa, jossa hampaiden asentoa ja purentavirhettä korjataan läpinäkyvillä muovisilla kalvoilla.

Lue lisää