Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Hampaiden valkaisuun on useita keinoja, joista valita. Jos vaihtoehtojen määrä hämmentää, kysy meiltä neuvoa.

Valkoisemmat hampaat, mutta miten?

Hampaiden valkaisuun on useita keinoja, joista valita. Jos vaihtoehtojen määrä hämmentää, voit tulla suuhygienistin maksuttomaan valkaisukonsultaatioon keskustelemaan erilaisista valkaisuvaihtoehdoista.

Ennen hampaidenvalkaisua on tärkeää, että hampaat on tarkastettu ja hoidettu. Lisäksi hampaan pinnat pitää puhdistaa hammaskivestä ja värjäytymistä.

On hyvä muistaa, että kaikkien hampaita ei voi valkaista. Valkaisua ei myöskään tehdä alle 18-vuotiaalle eikä raskaana olevalle tai imettävälle.

Valkaisu suuhygienistin vastaanotolla

Käytämme von Dentsissä tunnettuja ja hellävaraisia BlancOne-valkaisumenetelmiä.

BlancOne Click on hellävarainen ja nopea vastaanotolla suuhygienistin vastaanotolla tehtävä hampaiden kevytvalkaisu, jolla saadaan kirkastettua hymy vain kymmenessä minuutissa. Tämä on täydellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen vaikkapa ennen juhlia. CLICK toimii myös erinomaisesti aiemmin valkaistun hampaiston ylläpitohoitona. CLICK voidaan yhdistää hampaiden puhdistukseen ja hammaskivenpoistoon tai muuhun vastaanottokäyntiin ja se voidaan tarvittaessa toistaa jopa useamman kertaa vuodessa.

BlancOne Touch on Click-valkaisua tehokkaampi käsittely, joka antaa syvemmän ja kestävämmän tuloksen. Matalan vetyperoksidipitoisuuden ja nopeutensa ansiosta käsittely ei aiheuta hampaiden herkistymistä tai vihlontaa ja sopii hyvin herkille hampaille. Käsittely toistetaan 3–4 kertaa valkaisuhoidon aikana.

BlancOne Ultra on erittäin tehokas valkaisu, joka hyödyntää valokemiallista aktivointia ja auttaa myös voimakkaisiin värjäytymiin. Hampaisiin levitetään valkaisuainetta, jota aktivoidaan valolla 3 x 8 minuuttia. BlancOne Ultra -käsittelyä varten varataan erillinen vastaanottoaika.

Hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden valkaisu onnistuu helposti ja turvallisesti myös kotona, kun haet siihen meiltä sopivat ohjeet ja menetelmät.

Henkilökohtaiset valkaisulusikat ovat yksi vaihtoehto. Ne valmistetaan ottamalla hampaista jäljennökset ja teettämällä hammaslaboratoriossa omien hampaiden malliset valkaisulusikat. Lusikoihin levitetään valkaisuainetta ja niitä pidetään valkaisuaineesta riippuen joko päivällä tai yöllä. Valkaisulusikat kestävät käytössä useita vuosia ja niillä voi tehdä ylläpitovalkaisua 1–2 kertaa vuodessa.

Vastaanotollamme on myynnissä myös heti mukaan saatava tehdasvalmisteinen valkaisupakkaus. Siinä on kertakäyttöiset valkaisulusikat, joita käytetään päivisin ja enintään 10 päivää peräkkäin.

Jauhepuhdistuksella eroon pintavärjäytymistä

Suuhygienistin vastaanotolla teemme myös jauhepuhdistusta. Se on helppo ja näppärä tapa poistaa hampaiden pinnasta esimerkiksi kahvin, teen, mustikan ja tupakan värjäytymät. Menetelmä ei vaalenna kiilteen sävyä kuten yllä mainitut valkaisumenetelmät, mutta poistaa pintavärjäytymät. Sillä on myös helppo ylläpitää valkaisulla aikaansaatua vaaleaa hymyä.

Voit lukea lisää jauhepuhdistuksesta toisesta artikkelista – JAUHEPUDISTUS

Anne Mahnala suuhygienisti von Dents

Suuhygienisti Anne Mahnala

Uusimmat uutiset

Kalvo-oikominen

Oikomishoito kalvoilla tarkoittaa hoitomuotoa, jossa hampaiden asentoa ja purentavirhettä korjataan läpinäkyvillä muovisilla kalvoilla.

Lue lisää