Hampaiden valkaisuun on useita keinoja, joista valita. Jos vaihtoehtojen määrä hämmentää, kysy meiltä neuvoa.

Valkoisemmat hampaat, mutta miten?

Hampaiden valkaisuun on useita keinoja, joista valita. Jos vaihtoehtojen määrä hämmentää, voit tulla suuhygienistin maksuttomaan valkaisukonsultaatioon keskustelemaan erilaisista valkaisuvaihtoehdoista.

Ennen hampaidenvalkaisua on tärkeää, että hampaat on tarkastettu ja hoidettu. Lisäksi hampaan pinnat pitää puhdistaa hammaskivestä ja värjäytymistä.

On hyvä muistaa, että kaikkien hampaita ei voi valkaista. Valkaisua ei myöskään tehdä alle 18-vuotiaalle eikä raskaana olevalle tai imettävälle.

Valkaisu suuhygienistin vastaanotolla

Käytämme von Dentsissä tunnettuja ja hellävaraisia BlancOne-valkaisumenetelmiä.

  • BlancOne Ultra on erittäin tehokas valkaisu, joka hyödyntää valokemiallista aktivointia ja auttaa myös voimakkaisiin värjäytymiin. Hampaisiin levitetään valkaisuainetta, jota aktivoidaan valolla 4 x 4 minuuttia. BlancOne Ultra -käsittelyä varten varataan erillinen vastaanottoaika.
  • BlancOne Click on kevytvalkaisu, jonka voi tehdä useamman kerran vuoden aikana ja vaikka jokaisen hammaspuhdistuskäynnin päätteeksi.
  • BlancOne Touch on Click-valkaisua tehokkaampi käsittely, joka antaa syvemmän ja kestävämmän tuloksen. Se toistetaan 3–4 kertaa valkaisuhoidon aikana.

Hampaiden valkaisu kotona

Hampaiden valkaisu onnistuu helposti ja turvallisesti myös kotona, kun haet siihen meiltä sopivat ohjeet ja menetelmät.

Henkilökohtaiset valkaisulusikat ovat yksi vaihtoehto. Ne valmistetaan ottamalla hampaista jäljennökset ja teettämällä hammaslaboratoriossa omien hampaiden malliset valkaisulusikat. Lusikoihin levitetään valkaisuainetta ja niitä pidetään valkaisuaineesta riippuen joko päivällä tai yöllä. Valkaisulusikat kestävät käytössä useita vuosia ja niillä voi tehdä ylläpitovalkaisua 1–2 kertaa vuodessa.

Vastaanotollamme on myynnissä myös heti mukaan saatava tehdasvalmisteinen valkaisupakkaus. Siinä on kertakäyttöiset valkaisulusikat, joita käytetään päivisin ja enintään 10 päivää peräkkäin.

Jauhepuhdistuksella eroon pintavärjäytymistä

Suuhygienistin vastaanotolla teemme myös jauhepuhdistusta. Se on helppo ja näppärä tapa poistaa hampaiden pinnasta esimerkiksi kahvin, teen, mustikan ja tupakan värjäytymät. Menetelmä ei vaalenna kiilteen sävyä kuten yllä mainitut valkaisumenetelmät, mutta poistaa pintavärjäytymät. Sillä on myös helppo ylläpitää valkaisulla aikaansaatua vaaleaa hymyä.

Johanna Tulkki suuhygienisti von Dents

Suuhygienisti Johanna Tulkki

Kaikki uutiset

von Dents logo