Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

hammasimplantit turku

Parasta hoitoa aina asiakkaan tarpeen mukaan

Hammas­implantit

Puuttuko sinulta hammas? Joka kolmannelta suomalaiselta puuttuu yksi tai useampi hammas. Hampaan menetyksen takana on useimmiten tapaturma tai tulehdus.

Jokaisella menetetyllä hampaalla ja potilaalla on oma tarinansa ja siksi hoitojakin on monenlaisia. Yksi parhaista ja suosituimmista on implanttihoito, sillä hammasimplantti muistuttaa toiminnallisessa käytössä lähinnä omaa menetettyä hammasta. Kun luuta on riittävästi ja suu on terve, on implanttihoito suositeltu, suosittu ja hyvä vaihtoehto.

Jokaisella hampaalla on merkitystä

Pureskellessa hampaat työskentelevät ja hyvin toimivassa, tasapainoisessa purennassa kullakin hampaalla on paikkansa. Jokainen yksittäinen hammas tukee viereistään, ja siksi jo yhden hampaan puutos aiheuttaa muutoksia purentakyvyssä ja mahdollisesti koko hampaistossa. Osa näistä muutoksista on vähäisempiä, osa suurempia.

Hampaan puutoksiin tottuu, mutta ajan saatossa tilanteet usein mutkistuvat. Jäljelle jääneet hampaat kantavat menetettyjen kuorman ja ylirasittuvat pureskellessa. Viereiset hampaat lähtevät kallistumaan kohti puutosaukkoa. Luulla on taipumus surkastua hampaan puutosalueelta. Toiminnallisesti ja ulkonäöllisesti on sen vuoksi tärkeää, että puuttuvat hampaat tulevat korvatuiksi.

Mikä hammasimplantti on?

Hammasimplantilla korvataan kokonainen luonnollinen hammas. Hammasimplantti koostuu siis keinojuuresta ja näkyvän osan korvaavasta proteettisesta kruunusta. Keinojuuri on titaaninen ruuvi, joka asetetaan luuhun. Tämän keinojuuren varaan laitetaan vielä näkyvä osa eli tavallisimmin hammaskruunu. Keinojuuria voidaan asettaa myös kokoproteesien alle tukemaan proteesien pysyvyyttä. Titaaninen implantinosa jää kudoksen alle piiloon ja hymystä saadaan luonnollinen.

Kenelle implanttihoito sopii?

Jos hampaita puuttuu yksi, useampi tai vaikka kaikki, voit saada apua implanttihoidosta. Vaikka hampaan tai hampaiden menetyksestä on jo aikaa, tämän päivän tekniikoilla implanttihoito voi silti olla sopiva vaihtoehto. Hyvin suunniteltu implanttihoito korjaa purentakykyä ja täydentää hammaskaaren hymyn.

Varaa aika ja kysy meiltä arviota hoidon toteutuksesta. 

Palvelumme

von Dents logo