Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

esteettinen hammashoito turku

Parasta hoitoa aina asiakkaan tarpeen mukaan

Hammashoito nukutuksessa

Hammashoidossa nukutusta päädytään käyttämään silloin, kun hoitoa on vaikea toteuttaa tavanomaisesti esimerkiksi voimakkaan hammashoitopelon, erittäin herkän nielun tai laajojen suukirurgisten toimenpiteiden vuoksi. Lisäksi lasten laajoissa hammastoimenpiteissä nukutus on usein tarpeen. 

Anestesia suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti

Anestesiassa hoitotoimenpiteet suunnitellaan huolellisesti, jotta hoito voidaan toteuttaa yhdellä hoitokäynnillä. 

Anestesiahoitoa edeltää tarkastuskäynti vastaanotolla, jossa laaditaan tarkka hoitosuunnitelma ja kustannusarvio. Tämän käynnin yhteydessä otetaan tarvittavat röntgenkuvat, jotka helpottavat hoitosuunnitelman laatimista.   

Nukutuksen vastaanotolla suorittavat anestesialääkäri ja anestesiahoitaja, jotka valvovat toimenpidettä koko hammashoidon ajan aina heräämiseen ja kotiinlähtöön saakka. 

Sedaatio eli kevytnukutus tai lääkerentoutus

Kevytnukutuksessa potilas on hereillä koko toimenpiteen ajan, mutta pystyy rentoutumaan ja rauhoittumaan niin, että toimenpide saadaan suoritettua. Sedaatio soveltuu hammashoitotoimenpiteisiin, joiden kesto on noin 1–2 tuntia. Myös sedaation suorittavat anestesialääkäri ja anestesiahoitaja. 

Anestesiahoito voi lievittää hammashoitopelkoa

Anestesiahammashoidon jälkeen hammashoitopelosta kärsivän potilaan säännölliset hammastarkastukset ja mahdolliset tulevat hoidot voidaan usein toteuttaa ilman nukutustakin. Hammaslääkärissä ja suuhygienistillä käynti saadaan näin osaksi potilaan vuosittaista terveydenhoitoa.

Palvelumme

von Dents logo