Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Hammashoito ajanvaraus Turku – von Dentsin palvelut sinulle

Etsitkö ammattitaitoista hammashoitoa Turussa? Von Dents on paikallinen täyden palvelun hammaslääkäriasema, joka tarjoaa laadukasta suuhygieniaa vankalla kokemuksella.

Miksi valita von Dents

Tiedämme, että jokainen asiakkaamme on ainutlaatuinen. Siksi pyrimme tarjoamaan yksilöllistä hoitoa jokaiselle potilaalle. Valitsemalla meidät saat:

  • Kokeneen ja ystävällisen henkilökunnan: von Dentsin hammashoitajat ja hoitohenkilökunta ovat kokeneita ja ammattitaitoisia. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että saat parasta mahdollista hoitoa ja että tunnet olosi mukavaksi jokaisella käynnillä.
  • Laadukkaat hoitomenetelmät ja laitteet: Käytämme aina uusinta teknologiaa ja nykyaikaisia hoitomenetelmiä varmistaaksemme parhaan mahdollisen hoidon tuloksen.
  • Henkilökohtainen hoitosuunnitelma: Jokainen potilas on erilainen, ja siksi luomme jokaiselle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Tavoitteena on varmistaa, että saat tarvitsemasi hoidon ja että suusi pysyy terveenä.
  • Mukava ja rauhallinen ilmapiiri: Hammaslääkärikäynnit voivat olla jännittäviä, mutta pyrimme luomaan rentouttavan ja ystävällisen ilmapiirin, joka tekee vierailustasi mahdollisimman miellyttävän.

Varaa aika hammashoitoon helposti

Verkkoajanvaraus: Käytä kätevää verkkopalveluamme ajan varaamiseen milloin tahansa, 24/7. Voit valita haluamasi hammashoitajan ja tarkan ajan, joka sopii aikatauluusi.

Puhelimitse: Voit myös soittaa meille numeroon 020 144 3800. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivan ajan hammashoitokäynnille.

Yhteydenottolomake: Jos haluat kysyä lisätietoja tai tarvitset erityistä apua, voit ottaa yhteyttä käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Vastaamme mahdollisimman pian ja autamme sinua löytämään sopivan ajanvarausratkaisun.

“Von Dents on alansa kehityksen kärjessä. Miellyttävä miljöö ja erinomainen henkilökunta.” Pasi

Von Dentsin hammashoito – Ajanvaraus Turku

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laadukasta hammashoitoa Turussa. Haluamme tehdä hammashoitovierailuistasi positiivisia kokemuksia ja auttaa sinua pitämään suusi terveenä.

Varaa aika hammashoitoon nyt:  Verkkoajanvaraus »
Soita meille: 020 144 3800
Ota yhteyttä: Yhteystiedot »

Lämpimästi tervetuloa von Dents hammashoitoklinikalle – suusi kiittää!

Hammaslääkäripäivystys Turku – Meiltä myös kiireelliset ajat

Kun yllättävä hammaskipu tai hammasvaurio iskee, von Dentsin hammaslääkäripäivystys Turussa palvelee. Saat nopeasti apua myös akuutteihin hammasvaivoihin.

Päivystyksen aukioloajat

Ma–to klo 8–20
Pe klo 8–15

Lauantaisin tarjoamme vastaanottoaikoja tarpeen mukaan. Tarkista saatavuus nettiajanvarauksestamme tai soita meille suoraan.

Varaa päivystysaika 

Ajan voit varata helposti verkkosivumme kautta »  tai soittamalla 020 144 3800. Jos et ole varma, milloin varata aika tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä » . Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi hoidontarpeesi ja auttaa sinua ajan varaamisessa.

Lisätietoja päivystyspalvelustamme saat verkkosivuiltamme tai voit varata aikasi heti kätevästi oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 144 3800.

Yhteystiedot

Von Dents palvelee Kupittaan Kurjenlinnassa. Viihtyisät ja kodikkaat tilat on remontoitu Kurjenlinnan neuvolan entisiin tiloihin vanhan kivitalon henkeä kunnioittaen ja modernin vastaanoton vaatimukset täyttäen. Tilat ovat yhdessä tasossa ja vastaanotolle on esteetön kulku.

Kupittaalle on hyvät julkiset liikenneyhteydet ja pihalla pysäköintitilaa omilla autoilla kulkeville. Pihalla on myös invapaikka ja pyörätuoliluiska.

von Dents hammaslääkäriasema 
Kurjenmäenkatu 10 G 1–2, rak. 31
20700 Turku 

von dents hammaslääkäriasema sijainti

Yhteydenotot ja palautteet:

toimisto@vondents.fi

Palvelemme:
Ma–to klo 8–20, pe klo 8–15

Von Dentsissä tarvittaessa myös lauantaivastaanottoa. Katso tarkemmin päivät nettiajanvarauksestamme tai soita vastaanotolle.

Ajanvaraus puh. 020 144 3800 (ma–to klo 8–20, pe klo 8–15)
Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

von Dents logo