Ajanvaraus netissä
Ajanvaraus puh. 020 144 3800
Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

Ajanvaraus netissä | Ajanvaraus puh. 020 144 3800 | Yhteydenotot ja palautteet: toimisto@vondents.fi

esteettinen hammashoito turku

Parasta hoitoa aina asiakkaan tarpeen mukaan

Esteettinen hammashoito

Hammaslaminaatit eli hammaskuoret

Hammaslaminaatit eli hammaskuoret ovat hampaan ulkopinnalle kiinnitettäviä, yleensä keraamisia rakenteita, jotka kiinnitetään paikoilleen muovisementillä. Laminaateilla voidaan korjata hampaan väriä ja muotoja, esimerkiksi tapaturman, lohkeaman tai synnynnäisen kehityshäiriön takia. Keraamisen rakenteen avulla saadaan esteettisesti kaunis, kestävä ja luonnollinen lopputulos.

Hampaan väriä ja muotoja voidaan korjata myös yhdistelmämuovilla. Yhdistelmämuovi on edullisempi vaihtoehto verrattuna keraamisiin rakenteisiin.

Mitä hammaskuorien valmistukseen kuuluu?

Hoito aloitetaan suunnittelulla. Hammaslääkäri tarkastaa suun terveydentilan ja purennan. Tämän jälkeen keskustellaan hoidosta ja huomioidaan potilaan toiveet. Potilaan tilanteesta riippuen suunnitteluvaiheessa voidaan ottaa vielä jäljennökset tai skannata hampaisto. Näiden jälkeen laminaatteja voidaan suunnitella kipsimallien tai tietokoneen avulla. Tarvittaessa käytetään apuna hammasteknikkoa.

Hyvän suunnittelun jälkeen päästään itse työhön. Tällöin hampaan pinnasta hiotaan tarvittava määrä pois. Hiomisen määrä on yksilöllistä ja riippuu alkutilanteesta. Hiotusta hampaasta otetaan jäljennös jäljennösaineella tai sitten hammas voidaan skannata suukameraa käyttämällä. Hampaisiin valmistetaan väliaikaiset laminaatit, jotka suojaavat hammasta lopullisten laminaattien valmistusprosessin aikana. Lopulliset laminaatit sementoidaan muovisementillä paikoilleen.

Varaa aika konsultaatioon, jotta voimme valita sinulle parhaan vaihtoehdon.

Palvelumme

von Dents logo